readytowearb
Spännande och brett sortiment

I vår butik hittar du kostymer, kavajer, skjortor, byxor och accessoarer i både klassiska snitt och i snitt med det “lilla extra”. Vi har något för den gentleman som letar efter en ny kostym i grått, svart eller blått men även något för den gentleman som letar efter ett udda plagg som står ur mängden. Alltid hög kvalitet i både sömnad och tyg. Du hittar gedigna märken som Lloyd, en anrik skotillverkare, Olymp, en ikon inom kvalitets skjortor, Harris Tweed som handväver tweed på de skotska öarna och Wilvorst, ett märke känt för sina högkvalitativa festkläder, för att nämna några.

Hög personlig service

För oss är det viktigt att våra kunder får ett professionellt bemötande. Vi ser till att vår personal är utbildad och har ett brinnande intresse för både kläder och serviceyrket. Vår kunskap om passform från utbildning i måttagning kommer väl till pass även när det handlar om försäljning av vår färdigkonfektion. Vi har stor yrkesstolthet och ser till att alla våra kunder får rätt färg och form på sina inköp hos oss.

En bra shoppingupplevelse

Vårt mål är att ge våra kunder en komplett shoppingupplevelse. Butikens ambiance, personalens bemötande, det breda utbudet med hög kvalitet och det utmärkta priset är faktorer vi tror kunder uppskattar hos oss. Hos Henses behöver du inte betala en förmögenhet för att få en lyxig shoppingupplevelse. Du lämnar vår butik med högkvalitativa varor och med ett leende på läpparna.

Ta inte bara vårt ord för det, kom förbi butiken på Kullagatan 9 i Helsingborg. Där du alltid är varmt välkommen.

Våra öppettider är:
Måndag – Fredag    10.00 – 18.00
Lördagar                  10.00 – 16.00
Söndagar                 12.00 – 16.00 (under sommarmånaderna)