weddingb
Därför ska du välja oss

Er bröllopsdag är en betydelsefull dag i era liv och vi tar det på största allvar. Vi ser till att den del ni anförtror åt oss smälter in perfekt i helheten av ert bröllop. Den erfarenhet vi har från vår måttkonfektion är till stor hjälp när vi tar fram rätt passform och storlek. Med 20 år i herrekipering har vi skaffat oss gedigen kunskap om vad som passar för alla tillfällen. Hyr dina bröllopskläder hos oss. Vi erbjuder allt från frack, smoking och froackcoats till kostymer. Det är bara din fantasi som sätter gränser. Förutom kläder till brudgummen har vi nära samarbeten med professionella leverantörer av vigselringar, brudbuketter, bröllopstårtor, bröllopsfotografer och företag där du kan hyra bil eller häst och vagn till ert bröllop.

Boka tid

Vi sätter undan tid åt varje kund. I vår butik har vi en egen etage där vi tar emot våra bröllopskunder, vi kallar den Kristallsalen. Här kan ni i lugn och ro ta en titt på vårt sortiment över kläder till brudgum och bestmän. Om ni kanske redan bestämt att anförtro oss som leverantör av era bröllopskläder, sänd oss ett mail om när önskar komma så bekräftar vi om den önskade tiden är ledig.

Boka tid

Vårt utbud/våra leverantörer

Hos oss kan du båda köpa och hyra kläder till brudgum och bestmän. Vi tillhandahåller kollektioner från de största leverantörerna av bröllopskläder till brudgum. Hos oss hittar ni Cavaliere, MasterhandWilvorst m.fl. Vill man ha något extra ordinärt kan vi erbjuda full måttkonfektion där man kan välja  mellan hundratals tyger från de mest välrenommerade väverierna i världen. Vi måttsyr kostymer, smoking, kavajer, byxor, västar och skjortor.